YOGA

Pralaya yoga bestaat uit een mix van traditionele en niet-traditionele houdingen. Als je vaker yoga hebt gedaan dan zullen een aantal oefeningen herkenbaar voor je zijn. En heb je nog nooit yoga gedaan? Geen probleem: je bepaalt zelf wat je lichaam wel of niet kan en je bent altijd welkom om het uit te proberen. Met Pralaya yoga oefen je de “vergeten” spieren. Door juist deze kleine zwakkere gebieden te versterken en deze verkorte spieren op te rekken geef je rust aan spieren die je dagelijks veel gebruikt. 

Het resultaat is dat de vergeten spieren sterk genoeg worden zodat je minder last krijgt van bijvoorbeeld je rug en schouders als je veel achter een beeldscherm zit. Met  yogaoefeningen krijg je meer energie rust en balans in je lijf. Je opent de energiebanen, en geeft aandacht aan je lichaam en geest. De les is geschikt voor beginners en gevorderden omdat de leraar verschillende opties voor de houdingen aanbiedt die passen bij ieders lenigheid en beleving.

Veel gestelde vragen

Yoga is geschikt voor iedereen, van elke leeftijd en conditie. Juist bij yoga leer je om naar binnen te gaan en te voelen wat voor jou goed is. Je leert op je eigen niveau te oefenen en dit te waarderen. Daarom is yoga bij uitstek geschikt om lichamelijk en geestelijk fit te blijven of te worden.

Het is belangrijk om aan te geven als je bepaalde blessures hebt waar rekening mee kan worden gehouden.