Tegeltjestoernooi

Vijf keer per jaar is er op zondag het Tegeltjestoernooi in de dojo van Budoclub Voorburg. Dit is een judotoernooi bedoeld voor judoka’s met nog weinig wedstrijdervaring en voor 2022 staan de volgende data ingepland:

 

18 september 2022

6 november 2022

 

De deelnemende verenigingen hebben daarvoor een speciale uitnodiging ontvangen. 
Vooraf inschrijving is niet nodig. De judoka’s hoeven er slechts voor te zorgen dat ze op tijd bij de weging zijn. Hier moet het inschrijfgeld worden betaald en indien aanwezig de tegelkaart van het vorige toernooijaar worden getoond. Degenen die voor het eerst meedoen aan dit toernooi krijgen bij de weging een nieuwe eigen tegelkaart. 
Inschrijfgeld bedraagt € 5, -.

Onderstaand een overzicht van tijden. Iedereen judoot minimaal 4 keer in de eigen poule. Elke wedstrijd levert punten op, en voor elke 30 punten verdient de judoka een tegeltje met de afbeelding van een judoworp. Er zijn 20 tegels met verschillende worpen te verzamelen.

 

Dit jaar is het Tegeltjestoernooi op inschrijving. Kijk voor meer informatie op: https://www.budoclubvoorburg.nl/aanmelden-tegeltjestoernooi

 

Voor vragen over het Tegeltjestoernooi kan gemaild worden naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.