Aanmelden Tegeltjestoernooi

Let op: dit inschrijfformulier is alleen voor leden van Budoclub Voorburg. Inschrijving van andere clubs gaat via de eigen club/leraar.

 

Naam*
Leeftijd*
Email*
Gewicht (in judopak)*
Kleur band en slip*

 

Zondag 31 oktober is er weer een Tegeltjestoernooi! Dit keer zal het iets anders dan anders gaan om aan alle veiligheidsvoorschriften te kunnen voldoen.

Voor de judoka’s zal er echter niet zo veel veranderen: iedereen judoot 4 wedstrijden tegen judoka’s van hetzelfde gewicht en leeftijd en bij elk toernooi zijn er punten te verdienen om een tegeltje te verzamelen.    

 

Alle aanpassingen zijn hieronder beschreven. Het belangrijkste: wil je meedoen, schrijf je dan via de website in voor 26 oktober

 

Publiek en livestream

Toeschouwers zijn dit keer weer welkom, onder de volgende voorwaarden:

- Maximaal 1 toeschouwer per deelnemer

- Toeschouwers moeten een geldig coronabewijs middels QR-code laten zien bij de ingang

Beide matten zullen tevens weer gelivestreamd worden, dus de wedstrijden blijven even toegankelijk voor toeschouwers als vorige edities.

 

Rondetijden

Er zullen maximaal 20 judoka’s per ronde zijn. Hierdoor zijn de rondetijden maximaal een uur en hoeven judoka’s niet lang in de dojo te wachten.

In- en uitstroom

Aanmelding op de toernooidag vindt plaats voor het Sportcentrum Forum Kwadraat. Dit zal duidelijk aangegeven worden, en er zal altijd iemand van de toernooiorganistatie aanwezig zijn om alle judoka’s de goede kant op te wijzen. De in- en uitstroom van elke ronde wordt zo veel mogelijk van elkaar gescheiden.

Hygiëne

Judoka’s komen omgekleed naar het toernooi en vertrekken ook weer in judopak. Voor aanvang wassen alle judoka’s hun handen in de kleedkamer. Verder worden alle bekende maatregelen en voorschriften van het RIVM gevolgd.